lunes, 7 de noviembre de 2011

EL LICEU FRANCÉS DE BARCELONA TAMBÉ COL.LABORA EN LA CREACIÓ DE LA BIBLIOTECA DE YAOUNDÉ

Lycée français de BarceloneEl Cercle Solidari ha arribat a un nou acord de col·laboració, en aquest cas, amb el Liceu Francès de Barcelona, centre on s’imparteix tota la educació íntegrament en francès.

Durant tota aquesta setmana (del 7 a l'11 de Novembre), les famílies portaran al centre tota mena de llibres en francès que tinguin a casa: llibres escolars, d’entreteniment, de cultura general, poesia, teatre, etc... La integritat dels llibres recollits es destinarà a la Biblioteca del barri Cité Verte Nord, a Yaoundé.

L’acció de recollida està coordinada pel grup de solidaritat del Liceu Francès de Barcelona anomenat Solidar, grup composat per alumnes de 15 a 17 anys i dirigit per dos dels seus professors, amb l’ànim de fomentar la solidaritat entre els més joves. El passat Dimecres dia 2 de Novembre, es va celebrar una xerrada amb aquest grup i membres del Cercle Solidari, per explicar el nostre projecte i poder acostar la feina que s’està fent a Yaoundé.

En un moment tan incipient de creació de la biblioteca, és bàsic augmentar el seu fons editorial. És per això que per una organització com la nostra, és un luxe i un plaer poder comptar amb l’ajut d’un centre com el Liceu Francès de Barcelona, als quals agraïm des d’aquí tot el seu compromís.

Així mateix, també voldríem fer un reconeixement molt especial a les persones que han treballat per fer possible aquest acord, posant-nos en contacte amb el centre i explicant el nostre projecte. Gràcies de veritat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario