lunes, 20 de junio de 2011

LES FAMÍLIES DE L’ESCOLA CAN FABRA CONTRIBUEIXEN AL PROJECTE DE LA BIBLIOTECA AMB UN BERENAR SOLIDARI

Dins dels actes de celebració de fi de curs, l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Can Fabra de Sant Andreu (Barcelona), mitjançant la seva Comissió de Solidaritat i Sostenibilitat, va organitzar el passat divendres 17 de Juny un Berenar Solidari per a tots els assistents a la festa.
Tan des de la mateixa escola com des de la Comissió de Solidaritat i Sostenibilitat de l’AFA, s’impulsen iniciatives que permetin fomentar aquests valors entre els nens i nenes i les seves famílies combinant accions amb beneficiaris locals i d’altres amb beneficiaris d’arreu del món. En aquesta ocasió,  es va decidir que els beneficis del Berenar Solidari es destinessin íntegrament al projecte de la biblioteca de SOPOCINO, al barri de Cite Verte Nord de Yaoundé. D’aquesta manera nens i nenes de Barcelona, juntament amb les seves famílies, col·laboren perquè nens i nenes del Camerun també puguin disposar, com ells, de llibres de text i d’entreteniment que els permeti millorar la seva escolarització i gaudir del joc de la lectura.

Iniciatives com aquesta, simbolitzen perfectament l’esperit del nostre Cercle Solidari: “Societat civil treballant amb societat civil”

Moltes gràcies a l’escola i a les famílies de Can Fabra!

No hay comentarios:

Publicar un comentario